(Opskrift fortsætter under reklamen)

Risalamande

Risalamande er en dansk tradition, der er fra omkring 1900 tallet, hvor borgerlige køkkener begyndte at servere ris a la mande med kirsebærsauce til jul i stedet for risengrød.
I de første 50 år af 1800 tallet var det risengrøden, der var den mest almindelige danske julespise derefter blev det Risalamande
.
DAGENS OPSKRIFT : Risalamande var
dagens opskrift den
24 Dec 2015
Ingredienser
1 portion risengrød kogt af:
Risengrød blandes med:
Fremgangsmåde
Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone
Servering til opskriften
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her
1 portion risengrød kogt af:
Risengrød blandes med:
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her
Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone
Servering til Risalamande

Relaterede opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt