(Opskrift fortsætter under reklamen)

Nem Andesteg


Ingredienser
Fremgangsmåde
Punkt 1: Rens anden, gnid den ind- og udvendig med salt og peber. Fyld anden med æblebåde og svesker.
Punkt 2: Læg anden på bradepandens rist med brystet nedad og steg ca. 1 time ved 180°. Tag anden ud, vend den og hæld andebouillon over.
Punkt 3: Steg videre ved 200° i 1/2 - 1 time til den er mør. Tag anden ud, dæk den med folie og et klæde. Lad den trække 20 min. før den parteres. Tilbered en let, jævnet sovs med andebouillon.
Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone
Servering til opskriften
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her
Punkt 1: Rens anden, gnid den ind- og udvendig med salt og peber. Fyld anden med æblebåde og svesker.
Punkt 2: Læg anden på bradepandens rist med brystet nedad og steg ca. 1 time ved 180°. Tag anden ud, vend den og hæld andebouillon over.
Punkt 3: Steg videre ved 200° i 1/2 - 1 time til den er mør. Tag anden ud, dæk den med folie og et klæde. Lad den trække 20 min. før den parteres. Tilbered en let, jævnet sovs med andebouillon.
Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone
Servering til Nem Andesteg

Relaterede opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt